Banners

Banners

Een goede presentatie van uw bedrijf en uw producten (of diensten) is enorm belangrijk. Op beurzen, open dagen, product introducties, maar ook binnen uw bedrijf in de ontvangsthal, wachtruimtes en natuurlijk de showroom. In feite dient u van ieder contactmoment gebruik te maken om uw klant of prospect ervan te overtuigen, dat ze bij u aan het juiste adres zijn.

Roll up banner

Het bedrukken van een roll up banner in full-color print geeft een luxe uitstraling aan uw presentatie, beursstand, winkel of product. Uw ontwerp wordt geprint in hoge resolutie op PVC doek, wat een zeer mooie uitstraling geeft aan uw banner. De cassettes zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen van stevig aluminium en staan zeer stabiel op een vlakke ondergrond. Uw roll up banner kunt u laten maken in verschillende maten; 80 x 200, 85 x 200 cm, 100 x 200 cm. De Roll up is eenvoudig op te zetten en handig mee te nemen in de bijgeleverde tas.

Meer informatie? Klik hier!Textielbedrukking

Top kwaliteit shirts, gecombineerd met fraaie printtechniek! Bestel vandaag een uniek shirt en heb deze morgen in huis.

Bestel hier je shirt

Nieuws & recente projecten

Kijk voor meer nieuws en een overzicht van ons meest recente werk op onze Nieuwspagina

Nieuwe Mini's voor Nivo XL

Voor Nivo XL hebben wij onlangs nieuwe Mini's gewrapt.

Duurzame verlichting Poelmann van den Broek

Poelmann van den Broek maakt zich sterk voor een beter milieu door over te stappen van TL verlichting naar LED verlichting. De LED verlichting zal de gevel een frissere uitstraling geven en langer meegaan dan de TL verlichting....

Openbaar Ministerie

Voor het Openbaar Ministerie heeft Uijt den Boogaard Reclame het project "de Oversteek"gemaakt."